Lymed: drukkleding uit het hart van Finland

Lymed Compression

Medische compressiekleding

Lymed Skin

Drukkleding voor littekenbehandeling

Lymed Interim & Light

Tussentijdse zorg en lichte drukkleding

Indicaties en toepassingen

Ontdek wat druk kan doen

Lymed Post-Operation

Postoperatieve drukkleding

Lymed Sense

Neurologische drukkleding

Lymed Well-being

Drukkleding voor gezondheid en welzijn

Lymed Sport

Compressiekleding voor sport

Het doel van elk Lymed kledingstuk is om de best mogelijke resultaten te bieden bij drukbehandeling, comfortabel te zijn en er stijlvol uit te zien. Het ontwerpproces van Lymed garandeert dat de kledingstukken medisch correcte, gecontroleerde drukniveaus hebben. Er kan zelfs variatie zijn in drukniveaus binnen één product om te voldoen aan de specifieke behoeften van de behandeling

Maatwerk voor individuele behoeften

Het ontwerpproces van Lymed houdt rekening met individuele behoeften, zoals gemakkelijk aan- en uittrekken, werk, hobby’s en fysieke beperkingen. Hierdoor zijn unieke op maat gemaakte producten en speciale oplossingen mogelijk, omdat elk teamlid betrokken is bij het ontwerpen en plannen van een kledingstuk. Lymed onderhoudt regelmatig contact met eindgebruikers om op de hoogte te blijven van hun behoeften en om actief bij te dragen aan productontwikkeling.

Productieproces en herkomst

Zowel op maat gemaakte als standaardmaten kledingstukken van Lymed worden ontworpen in Tampere. De op maat gemaakte kledingstukken worden volledig vervaardigd in Finland, terwijl het knippen en naaien van de standaardmaten zowel in Tampere als in Estland plaatsvindt. Elk kledingstuk wordt gelabeld met het bijbehorende productieland.

Ambachtelijk vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid

Lymed is een gerenommeerde producent in de textielindustrie die bekend staat om het leveren van op maat gemaakte, met de hand gemaakte producten. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van het Lymed-team komen tot uiting in elk kledingstuk. We zijn er trots op dat we hoogwaardige producten leveren die voldoen aan de individuele behoeften en de gewenste drukbehandeling.

ISO 13485:2016 compliant

Medische hulpmiddelen vervaardigd conform de EU MD-regelgeving

Producten voldoen aan de ENV 12718 voor compressieklassen

Materialen voldoen aan de Oeko-Tex 100 standaard

Wat maakt Lymed uniek?

Vlakke naden, hoogwaardige stoffen en meer ...