Specialist in druk- en compressiekleding

Wijngaarden Medical is de Nederlandse distributeur van de druk- en compressiekleding producent LYMED® uit Finland. Lymed ontwerpt, vervaardigt en levert wereldwijd confectie en op maat gemaakte druk- & compressiekleding.

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Op verzoek van medisch specialisten en therapeuten worden cliënten aan huis, op de praktijk of in het ziekenhuis opgemeten voor druk- en compressiekleding.

Het team

Het team van Wijngaarden Medical is een solide team, waarbij werkplezier en betrokkenheid de boventoon voeren. Allen zijn ze zeer begaan met de kwaliteit van hun werk en het onderhouden van een goede relatie met hun cliënten. Het team van Wijngaarden Medical zet hun specialistische kennis en ervaring graag in om al onze cliënten vakkundig van dienst te zijn.

DSC05241

Jan Peter
van Wijngaarden

DSC05234

Fleure
Perk

DSC05276

Gwen
van Uden

DSC05326

Renate
Milenkovic

DSC05299

Matthias
Freeke

DSC05202

Martijn
Erkens

Geschiedenis

Wijngaarden Medical is gevestigd in Rotterdam en opgericht door Jan-Peter en Annemarike van Wijngaarden. Beiden zijn jarenlang werkzaam geweest bij Mediprof Beheer, een onderneming die gespecialiseerd was in medische benodigdheden.  In 2006 deed de mogelijkheid zich voor om een deel van de bedrijfstak van hun werkgever over te nemen.  Jan-Peter en Annemarike startten samen hun eigen onderneming en richtten Wijngaarden Medical op.