Post-operatieve kleding

Wij werken aan deze pagina. Onze excuses voor het ongemak.

Lymed
Post-Operatieve™ drukkleding

Medische indicatie

De Post-Operatieve drukkleding van Lymed wordt gedragen in de periode nadat een chirurgische ingreep heeft plaatsgevonden en het operatiegebied aan het genezen is. Bij veel cliënten ontwikkelt zich na een (plastisch) chirurgische ingreep vocht in en rondom het operatiegebied. Ter behandeling van deze vochtontwikkeling en om het genezingsproces te bevorderen en pijnklachten na de operatie te verminderen kan de Post-Operatieve ™ drukkleding van Lymed uitkomst bieden. De postoperatieve drukkleding van Lymed is doelmatig na een borstreconstructie, een borstvergroting of -verkleining, een aangezichtscorrectie/facelift, buikwandcorrectie of een liposuctiebehandeling.

Drukklasse

De zorgvuldig ontworpen postoperatieve drukkleding van Lymed biedt de nodige ondersteuning en draagcomfort in de periode na de operatie. De Post-Operatieve ™ drukkleding van Lymed levert een gelijkmatig verdeelde druk op de huid en is leverbaar in verschillende uitvoeringen en standaardmaten voor mannen en vrouwen. Tevens is er de mogelijkheid om de postoperatieve drukkleding van Lymed individueel aan te passen.

Materiaal

De Post- Post-Operatieve ™ drukkleding wordt bij de standaardmaten vervaardigd uit het milde weefsel P07 dat een medium druk levert en dat voor uit 54% uit polyamide en 46% uit elastaan bestaat. Bij de individueel aangepaste postoperatieve drukkleding is het ook mogelijk om te kiezen voor het stevigere weefsel P91 dat een sterke druk levert en dat voor 61% uit polyamide en 39% uit elastaan bestaat.

Zowel het P07 als het P91 weefsel is door Lymed zelf ontwikkeld, is UV-bestendig en bevatten geen rubber of andere bekende allergenen. Uniek is de gladde binnenzijde van de weefsels, waardoor slijtage van het materiaal wordt verminderd en het aan- en uittrekken van de kleding wordt vergemakkelijkt.

Verstrekking

Postoperatieve drukkleding wordt doorgaans in overleg met de behandelend plastisch chirurg door de cliënt zelf aangeschaft. De postoperatieve drukkleding van Lymed zijn via de webshop van Van Wijngaarden Medical te bestellen.
Indien u vrijblijvend meer informatie over de postoperatieve kleding wenst te ontvangen, dan kunt u ons contactformulier invullen.

Post-op kleding broek
Post-op kleding buik
chin-strap_open_ears_front