Over lymed

Uw betrouwbare partner in drukkleding en compressietherapie.

LYMED
Druk en compressiekleding

De Finse onderneming Lymed® vervaardigt sinds 1993 medische drukkleding. De kwalitatief hoogwaardige druk- en compressiekleding van Lymed wordt volledig in de eigen faciliteiten in Tampere vervaardigd. Lymed is ontwikkelaar en producent van verschillende soorten druk- en compressiekledingstukken, die geleverd kunnen worden in standaardmaten en maatwerk.

De bekroonde kleding van Lymed combineert nieuwe technologieën en traditionele knowhow. Lymed werkt continue aan de ontwikkeling en verbetering van hun producten in nauwe samenwerking met ziekenhuizen, onderzoekscentra en leveranciers.

Het doel van elk Lymed product is om het best mogelijke resultaat in drukbehandeling te geven en tegelijkertijd comfortabel te zijn en een eigentijdse uitstraling te hebben. Het Lymed ontwerpproces garandeert dat de producten medisch correcte en gecontroleerde drukniveaus hebben. De compressieniveaus kunnen zelfs binnen één product variëren om aan de vereisten van de behandeling te voldoen. Bij het ontwerpen van de druk- en compressiekleding wordt rekening gehouden met individuele behoeften, zoals aan- en uittrekken, werk, hobby’s en fysieke beperkingen.

lymed
lymed
lymed